Udskiftning af vinduer og døre efter mål

Er husets vinduer blevet nedslidte og utætte, og trænger de til at blive skiftet ud sammen med husets døre? Hvis du leder efter en dygtig tømrer, der kan varetage arbejdet i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre, så du er kommet til det helt rette firma.

Hos Kaelo ApS har vi 10 års erfaring inden for blandt andet montering af vinduer og døre, som vi for eksempel udfører for private boligejere i Frederiksværk, Helsinge, Frederikssund, Hillerød og Værløse samt i flere andre nærliggende områder.

Vi kører dog også gerne en tur til København, hvis du har brug for vores professionelle hjælp til udskiftning af vinduer eller døre her, ligesom vi også gerne tager en tur forbi Frederikssund og Roskilde, hvis det er her, du har brug for vores hjælp. 

Vi kan også hjælpe dig med renovering af hus, gulvlægning, montering af køkken og meget mere.

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

​Vores priser på udskiftning af vinduer afhænger af en række forskellige faktorer. Her kan bl.a. nævnes:

  • ​Hvor mange vinduer og døre du skal have udskiftet
  • Hvor store de nye vinduer og døre skal være
  • Om vi skal ​tilpasse huset, så der bliver plads til større vinduespartier
  • Hvilket materiale du vælge
  • Hvilken producent du vælger

Hos os i Kaelo ApS er der ingen skjulte omkostninger, og en aftale er altid en aftale. Du kan med andre ord trygt stole på os.

​Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en fordelagtig pris på lige netop din opgave i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre, når vi kender til dine ønsker for opgaven.

Skal vi hjælpe dig med at udskifte dine vinduer og døre?

Vi står klar til at hjælpe dig med udskiftning af vinduer og døre, og du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har brug for rådgivning i forhold til valg af materialer, producent eller noget helt tredje.

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på montering af vinduer eller udskiftning af indvendige døre såvel som udvendige døre, hører vi ligeledes meget gerne fra dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 28 55 79 84 for en uforpligtende snak, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail kaelo@outlook.dk, hvis du foretrækker det.​

Hvad koster en tømrer?​

​Vores priser for en tømrer varierer meget fra opgave til opgave, da de bl.a. afhænger af, hvilken opgave det er, hvilke materialer der skal bruges til opgaven, og hvor lang tid der forventes, at opgaven kommer til at tage.

Vi udarbejder dog gerne et uforpligtende tilbud til dig med en så billig pris som muligt, når vi kender til omfanget af din opgave samt dine ønsker og behov. Hos os er der ingen skjulte omkostninger.​

Kontakt os

Skriv til os

Udfyld formularen herunder så vil vi vende tilbage til dig indenfor de næste 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi står klar til at hjælpe

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder, har du nogle spørgsmål omkring en kommende opgave, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud? Så hører vi meget gerne fra dig.

​Du kan enten ringe til vores tømrermester på telefon 28 55 79 84, eller du kan skrive til vores e-mail kaelo@outlook.dk, så hører du fra os.​

Udtalelser fra vores kunder

Læs flere anmeldelser fra vores kunder på Facebook

"Flot arbejde"

Flot stykke arbejde du har gjort. Mange tak. Jeg vil selvfølgelig gerne bruge dig næste gang !

Ather Nawaz

"5 stjerner"

Super flinke fyre, der holder hvad de lover. Og de levere et flot stykke arbejde​

Julie F. Londin

"Kan helt klart anbefales"

Super godt arbejde, meget flinke og holder bestemt hvad de lover. Meget tilfreds med arbejdet.

Amiin Al-Ice

Firma​​​

​Kaelo ApS

CVR: 38871641