Få en tilbygning til hus, som matcher dine drømme og ønsker​

Drømmer du om at få mere plads i dit hus, eller trænger det til en kærlig hånd i form af en renovering? Så lad os hos Kaelo ApS varetage din opgave. Vi har stor erfaring med både renovering, ombygning og tilbygning til hus såvel som sommerhus, og vi bygger bl.a. mange udestuer for vores kunder.

Vi løser mange tilbygnings- og renoveringsopgaver for kunder i Frederiksværk, Frederikssund, Hillerød og Helsinge, men vi kører også gerne til København og Roskilde.

Vi bygger den tilbygning til hus,
​​du drømmer om

En tilbygning til hus kan dække mange forskellige behov. Det kan f.eks. være, at du drømmer om at få en større stue, eller det kan være, at du længe har drømt om at få en udestue med masser af lys.

En tilbygning kan også være i form af en garage, så du har et sted at parkere din bil, eller det kan være i form af en større entre eller et ekstra værelse. Hos Kaelo ApS bygger vi lige netop den tilbygning til hus, som du drømmer om.​

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en tilbygning til et hus koster. Vores priser afhænger bl.a. af:

  • ​Hvor stor tilbygningen skal være
  • ​Hvilke funktioner tilbygningen skal have – skal der f.eks. være køkken eller badeværelse
  • Om du har nogle særlige ønsker til materialevalg

Uanset prisen vil en tilbygning til hus i mange tilfælde være en rigtig god investering. Både fordi du kan få den ekstra plads, som du har behov for, men også fordi en tilbygning stort set altid vil tilføre værdi til huset i form af en prisstigning.

Derfor kan du med fordel se prisen på din nye tilbygning som værende en billig pris sammenlignet med omkostningerne ved at flytte og holdt op mod den prisstigning, som du potentielt kan opnå.

Kontakt os og hør mere om de mange muligheder

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 28 55 79 84 eller e-mail kaelo@outlook.dk, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Hvad koster en tømrer?​

​Vores priser for en tømrer varierer meget fra opgave til opgave, da de bl.a. afhænger af, hvilken opgave det er, hvilke materialer der skal bruges til opgaven, og hvor lang tid der forventes, at opgaven kommer til at tage.

Vi udarbejder dog gerne et uforpligtende tilbud til dig med en så billig pris som muligt, når vi kender til omfanget af din opgave samt dine ønsker og behov. Hos os er der ingen skjulte omkostninger.​

Kontakt os

Skriv til os

Udfyld formularen herunder så vil vi vende tilbage til dig indenfor de næste 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi står klar til at hjælpe

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder, har du nogle spørgsmål omkring en kommende opgave, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud? Så hører vi meget gerne fra dig.

​Du kan enten ringe til vores tømrermester på telefon 28 55 79 84, eller du kan skrive til vores e-mail kaelo@outlook.dk, så hører du fra os.​

Udtalelser fra vores kunder

Læs flere anmeldelser fra vores kunder på Facebook

"Flot arbejde"

Flot stykke arbejde du har gjort. Mange tak. Jeg vil selvfølgelig gerne bruge dig næste gang !

Ather Nawaz

"5 stjerner"

Super flinke fyre, der holder hvad de lover. Og de levere et flot stykke arbejde​

Julie F. Londin

"Kan helt klart anbefales"

Super godt arbejde, meget flinke og holder bestemt hvad de lover. Meget tilfreds med arbejdet.

Amiin Al-Ice

Firma​​​

​Kaelo ApS

CVR: 38871641