​Tagrenovering og lægning af nyt tag

Er det blevet tid til at få lagt nyt tag på huset, eller trænger taget bare til en tagrenovering? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Kaelo IVS har vi mange års erfaring indenfor lægning af nyt tag, renovering af tag og andre former for tagarbejde, og vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for vores kompetencer og ekspertise.

Vi tilbyder bl.a. tagudskiftning og tagrenovering for private boligejere i Frederiksværk, Hundested, Helsinge og andre omkringliggende områder, men har du en opgave til os i København, kommer vi også gerne forbi der, ligesom vi også gerne kører ud til kunder i Frederikssund og Roskilde.​

Hvad koster et nyt tag?

Hvis du skal have lagt et nyt tag på huset, skal du være opmærksom på, at der kan være meget stor prisforskel på, hvor meget det kommer til at koste dig alt afhængigt af, hvilken type tagmateriale du vælger. Derudover afhænger vores priser også af, hvor stort taget er, og om undertaget eventuelt også skal skiftes ud eller rettes op i samme omgang. 

Hos os er du dog altid garanteret høj kvalitet til en så billig pris som muligt. Vi har ingen skjulte omkostninger, og en aftale er altid en aftale. Du kan med andre ord trygt regne med os, hvis du skal have foretaget en tagrenovering.

Kontakt os for et tilbud på tagrenovering eller tagudskiftning

Uanset om du skal have foretaget en tagreparation eller en tagudskiftning, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig på opgaven, ligesom vi står til rådighed i forbindelse med rådgivning om de forskellige materialer. 

Du skal blot ringe til os på telefon 28 55 79 84 eller skrive til vores e-mail kaelo@outlook.dk og fortælle os om din opgave. Derefter kommer vi ud forbi dig til en uforpligtende besigtigelse og en snak med dig om dine ønsker og behov.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Skriv til os​

Udfyld formularen herunder så vil vi vende tilbage til dig indenfor de næste 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores kunder

Læs flere anmeldelser fra vores kunder på Facebook

"Flot arbejde"

Flot stykke arbejde du har gjort. Mange tak. Jeg vil selvfølgelig gerne bruge dig næste gang !

Ather Nawaz

"5 stjerner"

Super flinke fyre, der holder hvad de lover. Og de levere et flot stykke arbejde

Julie F. Londin

"Kan helt klart anbefales"

Super godt arbejde, meget flinke og holder bestemt hvad de lover.

Meget tilfreds med arbejdet.

Amiin Al-Ice

Firma

Kaelo Ivs

CVR: 38871641

Adresse

Kontakt os

Facebookside