Renovering af hus tilbydes

Trænger dit hus til en kærlig hånd?

Har mange års slitage sat sine spor i dit hus, eller kunne du bare godt tænke dig at modernisere dit hjem? Uanset hvad årsagerne er til, at du ønsker en renovering af hus, så kan vi hos Kaelo ApS hjælpe dig.

Vores tømrerfirma er beliggende i Frederiksværk, hvorfra vi blandt andet kører ud til renoveringsprojekter for husejere i Helsinge, Hillerød og Frederikssund samt i flere andre nærliggende områder.

Vi kan blandt andet være behjælpelige i forbindelse med:

​​Med vores hjælp kan du for eksempel kombinere din kommende renovering af hus med et andet husprojekt, som du kunne tænke dig at få udført i samme omgang – det kan for eksempel være at få bygget en træterrasse i haven eller en carport i indkørslen.

5 grunde til at lade os varetage din husrenovering

At få renoveret sit hus kan være et stort projekt, og derfor er det vigtigt at vælge de rette håndværkere til opgaven. Når du vælger at lade os varetage din husrenovering, så kan du blandt andet forvente følgende af os:

  1. ​Vi har 10 års erfaring
  2. En aftale er en aftale
  3. Vi har ingen skjulte omkostninger
  4. Du kan trygt stole på os
  5. Vi sikrer dig et flot og holdbart resultat

Skal vi hjælpe dig med renovering af dit hus?

Vi har stor erfaring inden for renovering af hus og andre tømreropgaver, og vi udfører vores arbejde i højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Kunne du tænke dig at få renoveret og moderniseret dit hjem, så står vi hos Kaelo ApS klar til at hjælpe dig. Når vi kender til opgavens omfang samt dine ønsker og behov, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig med en fast pris på renoveringen, så du på forhånd ved, hvor meget projektet kommer til at koste.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 28 55 79 84 for en uforpligtende snak, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail kaelo@outlook.dk, hvis du foretrækker det.​

Hvad koster en tømrer?​

​Vores priser for en tømrer varierer meget fra opgave til opgave, da de bl.a. afhænger af, hvilken opgave det er, hvilke materialer der skal bruges til opgaven, og hvor lang tid der forventes, at opgaven kommer til at tage.

Vi udarbejder dog gerne et uforpligtende tilbud til dig med en så billig pris som muligt, når vi kender til omfanget af din opgave samt dine ønsker og behov. Hos os er der ingen skjulte omkostninger.​

Kontakt os

Skriv til os

Udfyld formularen herunder så vil vi vende tilbage til dig indenfor de næste 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi står klar til at hjælpe

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder, har du nogle spørgsmål omkring en kommende opgave, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud? Så hører vi meget gerne fra dig.

​Du kan enten ringe til vores tømrermester på telefon 28 55 79 84, eller du kan skrive til vores e-mail kaelo@outlook.dk, så hører du fra os.​

Udtalelser fra vores kunder

Læs flere anmeldelser fra vores kunder på Facebook

"Flot arbejde"

Flot stykke arbejde du har gjort. Mange tak. Jeg vil selvfølgelig gerne bruge dig næste gang !

Ather Nawaz

"5 stjerner"

Super flinke fyre, der holder hvad de lover. Og de levere et flot stykke arbejde​

Julie F. Londin

"Kan helt klart anbefales"

Super godt arbejde, meget flinke og holder bestemt hvad de lover. Meget tilfreds med arbejdet.

Amiin Al-Ice

Firma​​​

​Kaelo ApS

CVR: 38871641