Opbygning af træterrasse med en god holdbarhed​

Drømmer du om at få bygget en flot træterrasse i din have, som du kan sidde på og nyde stilheden og roen i haven, eller hvor du kan afholde hyggelige selskaber for familien? Så står vi hos Kaelo IVS klar til at hjælpe dig med en professionel opbygning af træterrasse.

Vi har mange kunder i vores eget lokalområde omkring Frederiksværk, Helsinge og Hundested, som har brug for vores professionelle hjælp til at bygge en ny træterrasse. Vi kører dog også fra vores adresse i Nordsjælland ud til kunder i København, ligesom vi også gerne runder Roskilde og Frederikssund.

Vi er et tømrerfirma, hvor der er styr på tingene. Det er vigtigt for os, at vores kunder kan stole på os, og derfor kan du altid forvente, at en aftale er en aftale hos os, og at der ikke er nogen skjulte omkostninger.​

Hvad koster en træterrasse?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en opbygning af træterrasse koster. Vores priser afhænger bl.a. af følgende faktorer:

  • ​Hvor mange kvadratmeter terrassen skal være
  • ​Om terrassen skal være hævet eller i niveau
  • Om der skal bygges trapper, gelænder eller lignende
  • Om du har nogle særlige ønsker til valg af terrassebrædder

I forbindelse med opbygning af træterrasse findes der både en billig og en dyrere løsning, samt en løsning der prismæssigt ligger midtimellem.

Prisen afspejler typisk kvaliteten og udseendet på terrassebrædderne samt størrelsen på terrassen. Uanset hvad, kan du dog altid være sikker på, at vi tilbyder en lægning af træterrasse, der holder i rigtig mange år.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på opbygning af træterrasse

Hvis du kunne tænke dig at få en flot siddeplads i haven, som kan give dig endnu mere lyst til at sidde udenfor, så byg en træterrasse. Det er en utrolig flot løsning, der samtidig også kan tillægge værdi til dit hus.

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvad der kan lade sig gøre, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 28 55 79 84 eller e-mail kaelo@outlook.dk.​

Skriv til os​

Udfyld formularen herunder så vil vi vende tilbage til dig indenfor de næste 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores kunder

Læs flere anmeldelser fra vores kunder på Facebook

"Flot arbejde"

Flot stykke arbejde du har gjort. Mange tak. Jeg vil selvfølgelig gerne bruge dig næste gang !

Ather Nawaz

"5 stjerner"

Super flinke fyre, der holder hvad de lover. Og de levere et flot stykke arbejde

Julie F. Londin

"Kan helt klart anbefales"

Super godt arbejde, meget flinke og holder bestemt hvad de lover.

Meget tilfreds med arbejdet.

Amiin Al-Ice

Firma

Kaelo Ivs

CVR: 38871641

Adresse

Kontakt os

Facebookside