Montering af køkken tilbydes

Mangler du hjælp til montering af køkken?

​Drømmer du om at få monteret et nyt køkken, og har du i den forbindelse brug for professionel hjælp til din køkkenmontering? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Kaelo ApS er vi eksperter inden for montering af køkken, som vi blandt andet udfører for private boligejere i Hillerød, Værløse, Frederikssund og omegn samt i vores eget lokalområde omkring Frederiksværk.

Sådan kan vi hjælpe i forbindelse med køkkenmontering

Vi har 10 års erfaring inden for tømrerfaget, og vi kan derfor varetage mange forskelligartede opgaver i forbindelse med montering af køkken. Vi kan blandt andet være behjælpelige i forbindelse med:

  • Installation af køkken
  • ​Tilpasning af køkken
  • ​Udskiftning af overskabe
  • ​Udskiftning af underskabe
  • ​Udskiftning af låger.

Du er også velkommen til at tage os med på råd, når du skal finde dit nye køkken. Vi har erfaringen og ekspertisen til at se løsninger, der betyder, at du kan realisere dine personlige køkkendrømme uden nødvendigvis at have et tårnhøjt budget.

Vi lægger stor vægt på, at funktionalitet og stil går hånd i hånd, da det er utroligt vigtigt, at pladsen i køkkenet bliver udnyttet optimalt, samtidig med at du får et smukt køkken, som inspirerer, vækker din kreativitet i køkkenet og giver dig lyst til at lave mad.

Lad os hjælpe dig med at få drømmekøkkenet

Uanset om du drømmer om en renovering af køkken, eller om du har brug for professionel hjælp til montering af køkken, så står vi hos Kaelo ApS klar til at hjælpe dig. Vi har 10 års erfaring som tømrer, og vi sikrer dig korrekt montage af dit nye køkken, ligesom vi også kan hjælpe dig i forbindelse med valg af nyt køkken samt komme med forslag og gode råd.

Vi tilbyder skræddersyede priser, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en fast pris på køkkenmontering eller køkkenrenovering, når vi kender til dine ønsker og behov.

Vi brænder for at realisere køkkendrømmene. Skal vi også realisere din?​

Du kan med fordel ringe til os på telefon 28 55 79 84 for en uforpligtende snak, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail kaelo@outlook.dk, hvis du foretrækker det.​​

Hvad koster en tømrer?​

​Vores priser for en tømrer varierer meget fra opgave til opgave, da de bl.a. afhænger af, hvilken opgave det er, hvilke materialer der skal bruges til opgaven, og hvor lang tid der forventes, at opgaven kommer til at tage.

Vi udarbejder dog gerne et uforpligtende tilbud til dig med en så billig pris som muligt, når vi kender til omfanget af din opgave samt dine ønsker og behov. Hos os er der ingen skjulte omkostninger.​

Kontakt os

Skriv til os

Udfyld formularen herunder så vil vi vende tilbage til dig indenfor de næste 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi står klar til at hjælpe

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder, har du nogle spørgsmål omkring en kommende opgave, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud? Så hører vi meget gerne fra dig.

​Du kan enten ringe til vores tømrermester på telefon 28 55 79 84, eller du kan skrive til vores e-mail kaelo@outlook.dk, så hører du fra os.​

Udtalelser fra vores kunder

Læs flere anmeldelser fra vores kunder på Facebook

"Flot arbejde"

Flot stykke arbejde du har gjort. Mange tak. Jeg vil selvfølgelig gerne bruge dig næste gang !

Ather Nawaz

"5 stjerner"

Super flinke fyre, der holder hvad de lover. Og de levere et flot stykke arbejde​

Julie F. Londin

"Kan helt klart anbefales"

Super godt arbejde, meget flinke og holder bestemt hvad de lover. Meget tilfreds med arbejdet.

Amiin Al-Ice

Firma​​​

​Kaelo ApS

CVR: 38871641