Gulvbelægning udføres af specialister

​Få professionel hjælp til lægning af gulv

Kunne du tænke dig at få lagt et nyt gulv i din bolig, og leder du i den forbindelse efter en dygtig og erfaren gulvlægger, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Kaelo ApS i Frederiksværk er vi specialister inden for gulvlægning, som vi blandt andet udfører til fordelagtige priser for kunder i vores eget lokalområde samt Helsinge, Værløse, Frederikssund, Hillerød og flere andre omkringliggende områder.

Vælg mellem forskellige typer gulve

Skal du have lagt nyt gulv i din bolig, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilken type gulv du kunne tænke dig at få lagt. Det kan for eksempel være et:

  • Massivt trægulv
  • Parketgulv
  • Klikgulv

​Det er vigtigt, at du vælger et gulv, der ikke blot passer til din indretning, men som også passer til dine behov. Det er ligeledes vigtigt, at dit gulv bliver lagt på korrekt vis – og det er vi hos Kaelo ApS eksperter i. Ønsker du et gulv, der holder i mange år, og som er uden gener, som for eksempel knirkelyde, så er det os, du skal have fat i. Vi hjælper dig med alt lige fra at finde frem til det helt rigtige gulv for lige netop dig til den færdige gulvlægning.

Vi tilbyder også opretning af gulve

​Er dine gulve skæve? Inden en ny gulvlægning kan vi foretage en opretning af dine gulve, således at vi starter med at rive dit gamle gulv op, får rettet strøerne af, inden vi lægger det nye gulv. På den måde får du et flot, ensartet og ikke mindst jævnt resultat.  

Skal vi hjælpe dig med gulvlægning?

Vi har mere end 10 års erfaring som tømrer, og vi har dermed stor ekspertise og viden inden for gulvlægning. Skal vi komme en tur forbi og lægge dit nye gulv?

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på din opgave, når vi kender til dine ønsker og opgavens omfang. 

Du kan med fordel ringe til os på telefon 28 55 79 84 for en uforpligtende snak, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail kaelo@outlook.dk, hvis du foretrækker det.​

Hvad koster en tømrer?​

​Vores priser for en tømrer varierer meget fra opgave til opgave, da de bl.a. afhænger af, hvilken opgave det er, hvilke materialer der skal bruges til opgaven, og hvor lang tid der forventes, at opgaven kommer til at tage.

Vi udarbejder dog gerne et uforpligtende tilbud til dig med en så billig pris som muligt, når vi kender til omfanget af din opgave samt dine ønsker og behov. Hos os er der ingen skjulte omkostninger.​

Kontakt os

Skriv til os

Udfyld formularen herunder så vil vi vende tilbage til dig indenfor de næste 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi står klar til at hjælpe

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder, har du nogle spørgsmål omkring en kommende opgave, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud? Så hører vi meget gerne fra dig.

​Du kan enten ringe til vores tømrermester på telefon 28 55 79 84, eller du kan skrive til vores e-mail kaelo@outlook.dk, så hører du fra os.​

Udtalelser fra vores kunder

Læs flere anmeldelser fra vores kunder på Facebook

"Flot arbejde"

Flot stykke arbejde du har gjort. Mange tak. Jeg vil selvfølgelig gerne bruge dig næste gang !

Ather Nawaz

"5 stjerner"

Super flinke fyre, der holder hvad de lover. Og de levere et flot stykke arbejde​

Julie F. Londin

"Kan helt klart anbefales"

Super godt arbejde, meget flinke og holder bestemt hvad de lover. Meget tilfreds med arbejdet.

Amiin Al-Ice

Firma​​​

​Kaelo ApS

CVR: 38871641