Hjælp til facadeisolering tilbydes

Isolering af træfacade og kompositbeklædning

Kunne du tænke dig at spare penge på din varmeregning og samtidig få et bedre indeklima i dit hus, og har du i den forbindelse brug for professionel hjælp til facadeisolering? Så er vi hos Kaelo ApS et oplagt valg.

Vi står klar til at hjælpe dig med dit isoleringsarbejde, hvad enten du bor i Frederiksværk, Helsinge, Frederikssund eller Hillerød eller et helt andet omkringliggende område.

Vi er et tømrerfirma, og vi har derfor specialiseret os inden for isolering af træfacade samt af facader med kompositbeklædning.

5 fordele ved at få isoleret facaden

Der er mange fordele ved at vælge at få isoleret facaden. Her ønsker vi i særdeleshed at fremhæve følgende 5 fordele ved facadeisolering:

  • ​Isolering af facade tager ikke plads fra husets indvendige areal
  • ​Du slipper for at have håndværkere gående, som skal lave en masse inde i selve huset
  • Du kan spare penge på din varmeregning
  • Du kan få et bedre indeklima
  • Du slipper for træk og kulde

Hos os er en aftale altid en aftale

Det er vigtigt for os, at vores kunder kan regne med os. Derfor sætter vi hos Kaelo Aps en stor ære i at overholde alle vores indgåede aftaler om både priser, deadlines og betingelser. 

Det gælder selvfølgelig, uanset om du ønsker vores hjælp til facadeisolering, tilbygning til hus, tagrenovering, renovering af hus eller en af vores andre arbejdsområder. Vi har ingen skjulte omkostninger, og når vi afgiver et tilbud med en fast pris, så kan du regne med den. 

Kontakt os og få professionel hjælp til facadeisolering

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder professionel hjælp til facadeisolering, uanset om du har en facadebeklædning i træ eller komposit.

Hos os får du en billig pris på din opgave, uden at vi går på kompromis med kvaliteten.​

Du kan med fordel ringe til os på telefon 28 55 79 84 for en uforpligtende snak, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail kaelo@outlook.dk, hvis du foretrækker det.​​

Hvad koster en tømrer?​

​Vores priser for en tømrer varierer meget fra opgave til opgave, da de bl.a. afhænger af, hvilken opgave det er, hvilke materialer der skal bruges til opgaven, og hvor lang tid der forventes, at opgaven kommer til at tage.

Vi udarbejder dog gerne et uforpligtende tilbud til dig med en så billig pris som muligt, når vi kender til omfanget af din opgave samt dine ønsker og behov. Hos os er der ingen skjulte omkostninger.​

Kontakt os

Skriv til os

Udfyld formularen herunder så vil vi vende tilbage til dig indenfor de næste 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi står klar til at hjælpe

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder, har du nogle spørgsmål omkring en kommende opgave, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud? Så hører vi meget gerne fra dig.

​Du kan enten ringe til vores tømrermester på telefon 28 55 79 84, eller du kan skrive til vores e-mail kaelo@outlook.dk, så hører du fra os.​

Udtalelser fra vores kunder

Læs flere anmeldelser fra vores kunder på Facebook

"Flot arbejde"

Flot stykke arbejde du har gjort. Mange tak. Jeg vil selvfølgelig gerne bruge dig næste gang !

Ather Nawaz

"5 stjerner"

Super flinke fyre, der holder hvad de lover. Og de levere et flot stykke arbejde​

Julie F. Londin

"Kan helt klart anbefales"

Super godt arbejde, meget flinke og holder bestemt hvad de lover. Meget tilfreds med arbejdet.

Amiin Al-Ice

Firma​​​

​Kaelo ApS

CVR: 38871641