Ny carport bygges efter dine ønsker

Drømmer du om en ny carport?

Står den gamle carport ikke til at redde, eller kunne du bare godt tænke dig at få bygget en ny carport, som passer til lige netop dine behov? Så er du kommet til det helt rette firma.

Hos Kaelo ApS står vi klar til at hjælpe dig, så du kan få lige præcis den carport, som du drømmer om. Vi kører blandt andet ud til store som små byggeprojekter for private husejere i vores eget lokalområde omkring Frederiksværk, men vi varetager også gerne opgaver for kunder i Helsinge, Frederikssund, Hillerød og flere andre steder.

Få bygget den carport du drømmer om

Vi har 10 års erfaring som tømrer, og vi har hænder skruet rigtigt på, således at du kan få bygget lige netop den carport, som du drømmer om. Det kan for eksempel være en:

  • Enkeltstående carport
  • Dobbelt carport
  • Carport med skur

Vi går højt op i at sikre os, at du bliver tilfreds med det færdige resultat, og derfor er det vigtigt for os at bygge løsninger i høj kvalitet, der kan holde i de næste mange år – og det gælder selvfølgelig også i forbindelse med opsætning af ny carport.

Du kan trygt regne med os

Kaelo ApS er et tømrerfirma, som du kan stole på. Vi overholder altid alle vores indgåede aftaler, og vi har ingen skjulte omkostninger. Når vi kender til dine ønsker og behov i forhold til din nye carport, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig med en fast og billig pris i forhold til den høje kvalitet, som vi leverer. På den måde har du mulighed for på forhånd at vide, præcis hvor meget din nye carport kommer til at koste dig.

Skal vi bygge din nye carport?

Hvis du kunne tænke dig at få bygget en ny carport, så står vi klar til at hjælpe dig med at bygge lige netop den carport, som du drømmer om.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og ikke mindst høj kvalitet.​

​Du kan med fordel ringe til os på telefon 28 55 79 84 for en uforpligtende snak, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail kaelo@outlook.dk, hvis du foretrækker det.​​

Hvad koster en tømrer?​

​Vores priser for en tømrer varierer meget fra opgave til opgave, da de bl.a. afhænger af, hvilken opgave det er, hvilke materialer der skal bruges til opgaven, og hvor lang tid der forventes, at opgaven kommer til at tage.

Vi udarbejder dog gerne et uforpligtende tilbud til dig med en så billig pris som muligt, når vi kender til omfanget af din opgave samt dine ønsker og behov. Hos os er der ingen skjulte omkostninger.​

Kontakt os

Skriv til os

Udfyld formularen herunder så vil vi vende tilbage til dig indenfor de næste 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi står klar til at hjælpe

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder, har du nogle spørgsmål omkring en kommende opgave, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud? Så hører vi meget gerne fra dig.

​Du kan enten ringe til vores tømrermester på telefon 28 55 79 84, eller du kan skrive til vores e-mail kaelo@outlook.dk, så hører du fra os.​

Udtalelser fra vores kunder

Læs flere anmeldelser fra vores kunder på Facebook

"Flot arbejde"

Flot stykke arbejde du har gjort. Mange tak. Jeg vil selvfølgelig gerne bruge dig næste gang !

Ather Nawaz

"5 stjerner"

Super flinke fyre, der holder hvad de lover. Og de levere et flot stykke arbejde​

Julie F. Londin

"Kan helt klart anbefales"

Super godt arbejde, meget flinke og holder bestemt hvad de lover. Meget tilfreds med arbejdet.

Amiin Al-Ice

Firma​​​

​Kaelo ApS

CVR: 38871641